Alla inlägg den 22 augusti 2008

Av Emma - 22 augusti 2008 16:58

Dethär var en rolig timme. Big time.


Först ringde skolkontor Öster i Halmstad och frågade om jag ville vicka hos dom lite av och till i höst. Ja, det ville jag. Sen pratade jag ideal med Mackan, och det var givande och egoboostande. Sen pratade jag lägenhet med Martin. Och som det ser ut just idag så får jag nyckeln på måndag. Och det betyder ju att jag är med i matchen igen. På torsdag bor jag i Halmstad. Och sist men absolut inte minst, i januari börjar Gurkan på Polishögskolan i Stockholm. Fyfan. Jag är förevigt trygg. Safe och i lagens händer.


Det tråkiga är att det sista jag gör i den gulsvarta dräkten sker imorrn. På hemmaplan, mot Hörnebo, mot Sandra, mot familjen. Defensivt på mitten. Det är där jag sliter, gråter blod, stångas, svettas och skriker. Sista gången på länge. Mycket länge...

Av Emma - 22 augusti 2008 14:17

Jag har träningsvärk. I mina armar. Och jag förstår aldrig varför jag inte blev tennisspelare. Igår fick jag göra slavgöra hemma hos min mamma och pappa. Jag skulle piska mattor och soffkuddar. Det var förvisso mina mattor och mina soffkuddar, så det är väl inte mer än rätt att det är jag som ska göra skiten. Men ändå. fan va man fick ta i. Och jag som alltid varit en gnutta vänsterhänt och en liten större gnutta högerhänt började givetvis att banka på med högern. Jag är på tok för svag i min högehand. Jag är vänsterhänt, och vänsterfotat. Och Carolina Klüft fick inte nån lyckoträff med sin vänsterfot idag. Inte alls... Stackars henne. Det är inte lätt att vara bra som fan på nåt hela livet och sen sadla om till nåt som är svårt och sen helt plötsligt inte längre vara bra. Fast alltså. Inte längre vara bra? Hon är nybörjare på längdhoppsbiten och är ändå i OS-final.


Staffan Lindeborg sa i morse att det bara var två européer och 6 asiater kvar i bordtennisen. Jörgen Persson slog ut en kroat. I matchen efter mötte en kroat en kines. Vad jag får det till är det så att det är tre européer. Två kroater+en svensk=tre européer.

Staffan Lindeborg svarade med att han inte räknade den ena Kroaten som europé eftersom han var född i kina. Ränkar Lindeborg Ara Abrahamian som svensk?


Ikväll klockan kvart över sex är jag i nån slags himmel. Men först ska jag titta på film. Det är nästan höst ute, och jag gillar det.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards