Alla inlägg den 1 september 2008

Av Emma - 1 september 2008 23:28

.. men nu är jag här.


Det började ju inte lysande i lördags. Av många anledningar var det jävligt rörigt, och allra rörigast blev det när jag stängde dörren och kom på att nyckeln var i lägenheten. Man kan inte öppna dörren utan nyckeln. Skit och pannkaka.


Sen blev jag glad och arg på samma gång att jag inte kunde komma in på kåren i lördags. jag ville egentligen inte ut, men jag ville inte vara ensam. Det slutade med att jag gick hem till Fridas lägenhet och sov där. Utan Frida. Utan nån annan än migsjälv. Sen när jag vaknade hade min magonda jag haft hela veckan brutit ut i nån slags dunderförkyldning. Ont i halsen, helt igenkorkad i snoken, hosta och knappt nån röst. Härliga tider.


Jag är förkyld som ett jävla as. Jag kommer inte få mina böcker mer än två veckor innan tentan. Massor av mina möbler har blivit repiga i flytten. Mjölkpaketet sprack i påsen på vägen hem från Maxi. MEN. Jag har mina nycklar. Jag har bokat tvättid. Jag gillar skolan redan. Jag har haft besök hela dan. ALLT är iordning och det tog mig 13 timmar från det att jag klev in genom dörren första gången tills det att det var klart idag klockan 16 idag. Sängen sitter ihop. Soffan är i ett stycke. Köket är iordning. TVn fungerar. DVDn fungerar. Duschdraperiet är uppe. Kläderna är uppackade. Lamporna är uppsatta (så när som på en som måste byta till en jordad kontakt) bokhyllor uppsatta och används. Ni hajar. Mitt hem är färdigt. Och jag bor här. Och jag älskar det. Ä-L-S-K-A-R det.

Det ger mig ångest att veta att jag ska flytta härifrån om 3 år.

Ovido - Quiz & Flashcards