Direktlänk till inlägg 21 september 2008
Vatten kokar vid 100 grader och fryser vid noll. Vatten kan inte bli varmare än 100 grader, för då är det vattenånga och inte längre i fast form. Men hur kall kan en isbit egentligen bli?
Vid vilken temperatur kokar choklad? Jag menar det smälter ju till rinnande om man råkar lägga en chokladkaka på en pizzakartong. (och jag menar inte en pizzakartong utan pizza i utan GIVETVIS en pizzakarton med en nygräddad pizza. Och hur varm är en nygräddad pizza?)
Svar på dessa viktiga frågor mottages tacksamt.
en såndär som gör kort i parti och minut till födelsedagar och jul. och kanske för att vara rar om någon slagit sig. jag gillar också att slå in fyrkantiga paket med dubbelhäftande tejp. och nu har min familj ett årligt event i februri som hete...
Nu håller vi alla tummar för att Thomas Bodström blir partiledare och att Per Nuder och Sven-Erik Österberg inser att det är 2012 och att domedagen/skärselden/ragnarök/armagedon är nära, att dom äter pepparkakor hela året och att de stannar på sina (...
jag vet inte hur mycket jag ska erkänna här vad gäller detdär med löpningen. jag kan få det att låta som att jag idag bara tog den lilla sträckan "Brunnsbo runt" eftersom det var så längesen jag sprang just den (för att få det att låta som att jag ju...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 |
7 | |||
8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 |
14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|